Clipuri

INSPIRĂ-TE DIN POVEȘTILE UNOR PROFESIONIȘTI DE SUCCES CU PROFIL SIMILAR CU AL TĂU!

Samsung TomorrowME Meseriile Viitorului: Profesor

Angela Dimișcă, profesor în cadrul Teach For Romania, ne povestește cum va arăta meseria de profesor și care sunt provocările pe care dascălii vor trebui să le accepte.

Samsung TomorrowME Meseriile Viitorului: Programator

Silvia Stegaru, programator și co-fondator Codette, ne spune de ce competențe vor avea nevoie programatorii în următorii ani ș ice ar trebui să învețe elevii de astăzi care își doresc să aibă o carieră în domeniu.

Samsung TomorrowME Meseriile Viitorului: Inginer Robotica

Ce îi motivează pe ingineri și cum se va schimba această meserie ne spun membrii echipei de robotică AutoVortex.

Alexandra Calafeteanu

Alexandra Calafeteanu ne povestește despre pasiunea ei pentru artă și despre cum aceasta a ajutat-o să devină designer vestimentar. Succesul ei, precum și ascensiunea în carieră, au fost determinate de munca despusă de-a lungul timpului și de perseverența de care a dat dovadă.

Monica Jitariuc

Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice – cea mai premiată agenție de PR din România, te sfătuiește să afli ce îți place să faci, apoi să experimentezi cât mai mult în ceea ce privește parcursul tău profesional și să muncești, pentru a ajunge unde îți dorești.

Mihai Pohonţu

Mihai Pohonţu, Vicepreşedinte Samsung Electronics America pentru Platforme Emergente, şi-a descoperit pasiunea dintr-o întâmplare, având nevoie de un job în perioada facultăţii. El povesteşte despre pasiunea pentru tehnologie, dar şi despre dorinţa continuă de a învaţa şi de a se dezvolta.

Alexandru Aldoescu

Cu o experiență de peste 10 ani în HR, Alexandru Aldoescu îți spune care sunt competențele esențiale pe care angajatorul le urmărește și de ce trebuie să ții cont când îți alegi cariera.

Cristina Laslo

Cristina Laslo, căpitanul echipei de handbal de junioare a României, care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia, ne spune câtă muncă sta în spatele carierei ei de succes, dar și câte satisfacții vin pe parcurs.

Deliric

Deliric povestește despre câtă muncă și perseverență stau în spatele succesului său. El te încurajează și pe tine să îți urmezi pasiunea și să muncești pentru ea. Află ce sfaturi are pentru tine!

Melania Medeleanu

Melania Medeleanu este un jurnalist reputat, dar și fondatorul Asociației MagiCAMP. Ea are câteva sfaturi extraordinare pentru cei care vor un job cu impact pozitiv în comunitate.

Cristina Constantinescu

Pentru cei mai curioși dintre curioși, Cristina Constantinescu, cercetător al Muzeului de Istorie Naturală Grigore Antipa, povestește cum este să te trezești în fiecare zi știind că la birou te așteaptă o mulțime de necunoscute care trebuie descoperite.

Sergiu Biriș

Pentru antreprenorul din tine, Sergiu Biriș, Co-Founder & CEO Zonga,- vine cu încurajări, sfaturi bune și o minirețetă a succesului.

Victor Armășelu

Cum împaci pasiunea cu rigoarea? Victor Armășelu, Commercial Director – Consumer Electronics la Samsung Electronics Româania, povestește tinerilor cu profil pragmatic de unde își ia el energia și entuziasmul pe care le investește apoi în proiecte de succes.